Subota je vreme je za odluke i promene!

Subota je vreme je za odluke i promene!

19. Aprila 2024 0 By Luca

 Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti prilika kada ce jedan zodijak da shvati da je iskreno voljen.

 

OVAN

Vreme za novi pocetak. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli.  Taj neko ste vi.  Vama ce ovaj dan biti prilika  da se uverite u to da vas neko voli i nema nimalo sumnje da vam sledi novi pocetak.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni za ljubav.  Sada delujete kao da vam samoca prija.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je vreme da mislite na sebe. To je ono sto moramo da kazemo. Pred vama su dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.  Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto pozelite.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani za ljubav i dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.  Dakle ovo ce biti dani tokom kojih vama sledi ostvarenje zelje. Samo nemojte odustajati od svojih ideala i uvek imajte na umu da je zivot samo jedan.

 LAV

Ovo ce biti dani za ljubav. Dakle vrlo je moguce da ce ova subota vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Neko ste koga cekaju divni trenuci i ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav ce itekako da pokuca na vasa vrata u danima pred nama.

 

 DEVICA

Konacno ce ovo biti dan za vas. Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Samo nemojte odustajati od svojih planova i vodite se time da cete u danima koji nam slede  dobiti ono do cega vam je stalo.  Zivot je pred vama.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2