Za samo par dana je pun mesec u znaku skorpije:Saznajte na vreme sta vam donosi!

Za samo par dana je pun mesec u znaku skorpije:Saznajte na vreme sta vam donosi!

20. Aprila 2024 0 By Dejana

Pun mesec ulazi u znak skorpije 24.aprila. Za neke znakove ce ovo biti period koji ce doneti silna iznenadjenja.

 

OVAN

Za narednih par dana ce doci do promena na koje vi bas i niste spremni. Pun mesec u znaku skorpije na vas ce imati takav utisak da cete zeleti da promenite neke stvari u svom zivotu. Neki od vas imaju potrebu da vrate bivsu ljubav.

 

BIK

Pun mesec u znaku skorpije vama donosi dileme. Morate konacno da shvatite sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Jasno je da postoji neko ko vas voli i kome je do vas iskreno stalo. Mislite o tome.

 

BLIZANCI

Ovo je period za promene i za iznenadjenja. Vi cete biti znak koji ce doneti velike odluke u danima koji su pred nama. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Nemojte zaboraviti da je mnogo toga na vama. Da je vazno da znate da postoji neko ko je iskren, odan i predan. Neko ko tacno zna sta zeli nsa vama. Dakle ta osoba je spremna da se bori za vasu ljubav.

 

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce sreca konacno doci. Dakle pun mesec u znaku bika moze da donese pravu ljubav. Znak ste koji je dugo patio ali sada su konacno pred vama dani za velike stvari.

 

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ovo je vas srecan period. Imajte na umu da je vazno da cinite onako kako nalaze srce.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da je vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko ko mnogo misli na vas. Ako ne osecate isto onda to i recite i nemojte vise nikome davati laznu nadu. Mogli bi ste se kajati.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2