Sudbinski susret Jupitera i Urana je danas!Neki zodijaci ce konacno dobiti zivotnu sansu!

Sudbinski susret Jupitera i Urana je danas!Neki zodijaci ce konacno dobiti zivotnu sansu!

20. Aprila 2024 0 By Dejana

Danas, 21.aprila, je susret jupitera i urana. N neke znakove nece imati uticaja, ali ce biti i onih kojima se menja bas sve….

 

 OVAN

Ovaj susret jupitera i urana vama ce doneti dileme. Vi cete biti znak koji nece znati sta je ono sto zeli i to je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da znate da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za iznenadjenja i ostvarenja zelja.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da je poceo sjajan period.Ovo ce biti susret  na nebu koji ce doneti mnogo toga ali pre svega cete dobiti dokaz necijih emocija i ljubavi.Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite i ponasate se u skladu sa tim.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleol. Dakle, taj neko ste vi. Napokon sledi period za ostvarenje zelja i vazno je da kazemo da je bitno da se fokusirate na ono sto zelite.

 

RAK

Morate znati sta je ono sto vam treba. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto sledi. Radujte se.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Jako je vazno da kazemo da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, da mu je iskreno stalo. Zapravo susret urana i jupitera vama moze da donese ostvarenje najvece zelje koju ste ikada imali. Ostalo je na vama.

 

 DEVICA

Vazno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama.Da znate da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani za velike stvari. Upoznacete nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2