Patili su najvise na svetu:Proslost ovih znakova je bila previse bolna,ali dolazi sreca!

Patili su najvise na svetu:Proslost ovih znakova je bila previse bolna,ali dolazi sreca!

22. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je uspeo da ostvari neke svoje zelje…

 

 OVAN

Niko nije patio kao vi. Vasa proslost je bila jako teska ali moramo da kazemo da ce buducnost biti lepa. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je konacno upoznao svoju srodnu dusu. Vazno je da ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca. Samo tako cete biti srecni.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da neko dobije ono sto je zeleo. Taj neko ste vi. Vasa proslost je bila tuzna, niko nije patio jako kao vi, ali sada su pred vama dani kada cete upoznati osobu koja bi mogla da vasem zivotu da jedan novi smisao. Prepustite se.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Itekako je jasno da vam moze biti lepo, cak i ako ste sada sami i slobodni. Neka vase srce odluci sta je ono sto vam zapravo za srecu treba. Fokusirajte se.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Vi ste znak kojem sledi niz jako lepih susreta. Konacno cete spoznati ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. No, moramo da kazemo da je proslost i dalje u vasem srcu. I sve dok je tako vi necete biti srecni.

 

 LAV

Nemojte zaboraviti da je vazno da budete iskreni. Cak i ako je istina bolna, recite ono sto mislite, i sto osecate. Postoji neko iz vase proslosti kome je do vas iskreno stalo. Ne treba toj osobi da dajete laznu nadu. Budite iskreni. Ako tu osobu ne volite, recite joj istinu makar joj slomili srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vazno je da znate da je doslo vreme za srecu. Bice ovo dani za pravu ljubav. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti iskreno. Naravno da ce trebati vremena za emocije, i da se medju vama nesto desi… Ali, taj susret bi mogao bez imalo sumnje da promeni mnogo toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2