Slomice im se srce na delove:Veliko razocarenje ceka ove znakove!

Slomice im se srce na delove:Veliko razocarenje ceka ove znakove!

22. Aprila 2024 0 By Dejana

 Ovo je horoskop losih vesti. Ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da nazalost tuga moze da usledi…

 

  OVAN

Vase srce je divno, veliko i iskreno. Ali moramo da kazemo da je ovog puta vase srce izabralo osobu koja nece znati da mu uzvrati ljubav za ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Naime, u danima koji su pred nama ce doci do toga da vidite necije pravo lice. Mozda ste sada u vezi ili u braku, mozda mislite da je to ono pravo, ali nije… Vasa voljena osoba krije nesto jako vazno od vas, i velike su sanse cak i da ce vas ona izdati ili prevariti. Necete znati sta vas je snaslo, ali jednu stvar morate imati na umu. Niste vi krivi. Nije do vas.

Ako vas neko povredi, ili izda, prosto morate da znate da je to do druge osobe i da ne smete da krivite sebe, jer vi niste nista krivi. Mozda je konacno doslo vreme da nekome kazete zbogom, i da odete od osoba koje ne znaju da vas cene, vole, i naravno, da vas postuju.

Vase srce ce biti slomljeno u danima koji slede i to je istina ali vi morate da krenete dalje. Da iz svega izadjete kao pobednik.

Ako ste sada slobodni, velike su sanse da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas ocara na prvi pogled. No, to nece biti prava ljubav, mada je izvesno da su velike sanse da cete se vi ludo zaljubiti. Nazalost, nece vam biti uzvraceno. Ne mozete uraditi bas nista kako bi ste to sprecili, jer ce vase srce prosto da bude ocarano tom ljubavlju koja nece biti prava.

Moguce je da cete se silno razocarati. Ali, znajte da posle svake kise dodje sunce. Tako ce biti i u vasem slucaju…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2