Astro za naredne dve sedmice:Bitno je da slusate svoje srce!

Astro za naredne dve sedmice:Bitno je da slusate svoje srce!

24. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, iskren, spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer ce sve doci na svoje.

 

 SKORPIJA

Nemojte zaboraviti da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren u svojim namerama sa vama. Naredne dve sedmice ce doneti pravo ostvarenje zelja i jedan novi pocetak. Razmislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti i da donosi odluke umesto vas. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Fokusirajte se na svoje zelje.

 

JARAC

Ovo je vreme za ljubav. Samo cinite onako kako vam nalaze glas srca jer su sada pred vama dani za emocije i sve ce doci na svoje jako brzo. Razmislite o svojim zeljama.

 VODOLIJA

Nemojte ocekivati cudo ali znajte da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Dakle ucinite onako kako nalaze srce i znajte da postoji neko ko vas voli iskreno, i kome ste vazni i dragi. Sve ostalo zavisi samo od vas.

 

RIBE

Ljubav vam fali. Imate sve ali ste prazni kada su emocije u pitanju. No, samo polako. Doci ce prava osoba i u vas zivot i to je ono sto je vaznije od svega. Bitno je da znate da ste nekome vazni i dragi i da postoji neko ko bi za vas uradio bas sve. Naredne dve sedmice donose promene.

Stranice: 1 2