Pun mesec je bio 24.aprila:Ovo su posledice koje je ostavio i ogromne su!

Pun mesec je bio 24.aprila:Ovo su posledice koje je ostavio i ogromne su!

25. Aprila 2024 0 By Dejana

 Pun mesec u znaku skorpije. Ovo je period koji moze da promeni mnogo toga.

 

 OVAN

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Da nekome sledi period za velike stvari. Vazno je da se fokuirate na ono sto hocete, jer ovog puta to mozete dobiti.

 

 BIK

Pun mesec vama nije doneo velike promene. Mozemo slobodno da kazemo da je ovo sjajan period za vas. Da je vrlo moguce da cete konacno pronaci nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ta osoba dugo oseca isto.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Vazno je da ne ocekujete cudo. Mozda je ovo sjajan  period za vas ali je vazno da smanjite svoja ocekivanja. Mnogo ste ocekivali ali vreme je da budete iskreni prema sebi. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao.

 

 RAK

Ljubav vam kuca na vrata. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Sreca vam je nikada blize. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli iznad svega.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da je pun mesec ostavio takav uticaj na vas da je izvesno da cete se osecati kao da vam nista ne ide od ruke. No, niste u pravu. Moguce je da vi niste sada ni svesni koliko ste zapravo srecni.

 

 DEVICA

Ovo je period za promene. Vazno je da se fokusirate na ono sto zelite. Moze vam biti lepo cak i ako ste emotivno slobodni. Sve ce doci na svoje mesto, samo sebi dajte vremena za sve. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2