Pun mesec je bio 24.aprila:Ovo su posledice koje je ostavio i ogromne su!

Pun mesec je bio 24.aprila:Ovo su posledice koje je ostavio i ogromne su!

25. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Odlicno se osecate. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je na vama. Postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega. Ucinite kako nalaze srce jer ce sve biti moguce u danima koji su pred nama.

 

 SKORPIJA

Nemojte ocekivati mnogo. Posvetite se sebi i uzivajte u svemu sto sledi. Ljubav je ono sto vam nedostaje. Sreca je tu, vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Ljubav vam kuca na vrata.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, spreman da vam svoju emociju dokaze  na delu. Pun mesec je ostavio divan uticaj na vas. Mozda ce vam konacno krenuti na polju emocija.

 

 JARAC

Vazno je da smanjite ocekivanja. U danima koji su pred nama, vi cete spoznati neke vazne stvari. Mozda ce neki od vas moci da kazu da su konacno dobili ono o cemu su mastali. Sreca je tu, vama nikada bliza.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 VODOLIJA

Jako je vazno da kazemo da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav vam kuca na vrata. Vi ste znak koji ce upoznati nekoga ko ce umeti i znati da vas voli najvise na svetu. Sve ide svojim tokom.

 

RIBE

Pun mesec je vama doneo veliku srecu. Itekako ce u danima koji su pred nama mnogo toga doci na svoje. Dugo ste cekali na to da vam se desi prava ljubav ali i konacno je to usledilo. Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

Stranice: 1 2