Merkur je u znaku Ovna do 15.maja:Krece lud period za neke znakove!

Merkur je u znaku Ovna do 15.maja:Krece lud period za neke znakove!

26. Aprila 2024 0 By Dejana

 Merkur je u znaku Ovna do kraja prve polovine meseca maja. Evo za koga ce to doneti velike promene i ostaviti posledice.

 

 OVAN

Merkur je u vasem znaku. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam period kada cete morati da donesete neke odluke, zeleli vi to ili ne. Fokusirajte se na ono do cega vam je zapravo stalo.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je bitno da imate na umu da ce sve biti moguce. U danima koji su pred nama ce doci do toga da vam krene na bolje. Nemojte biti nezahvalni, vi mozda niste ni svesni koliko ste srecni.

 

BLIZANCI

Bitno je da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je iskren i spreman da vam u svemu bude podrska. Ucinite onako kako nalaze srce. Itekako vam moze biti lepo. Razmislite o tome.

 

RAK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. To je ono sto je vazno da kazemo. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo i velike su sanse da cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, spreman da se bori za vas. Sve ostalo je do vas. Da li cete mu dati sansu to je na vama, ali nemojte ocekivati cudo.

 

 DEVICA

Merkur u znaku Ovna vama donosi pravu ljubav. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo onda ste to vi. Postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Neka vas sreca vodi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2