Merkur je u znaku Ovna do 15.maja:Krece lud period za neke znakove!

Merkur je u znaku Ovna do 15.maja:Krece lud period za neke znakove!

26. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Konacno su pred vama dani za promene. Vi ste znak koji ce morati da donese neke velike odluke. Ucinite onako kako srce nalaze i necete pogresiti.

 

 SKORPIJA

Ovo je period za promene. Moguce je da cete dobiti ono do cega vam je zapravo stalo. Nemojte ocekivati cudo, znajte da je sve moguce u danima koji su pred nama, i da znate da postoji neko ko vas voli iskreno i iznad svega.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krene na bolje. Upoznacete nekoga ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo, moze vam biti jako lepo cak i ako ste sada sami i slobodni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Bice ovo dani za velike stvari. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Ucinite onako kako nalaze srce jer mnogo toga sada zavisi od vas i od vasih zelja i potreba.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste uspeli u necemu do cega vam je stalo. Nemojte obecavati mnogo ali znajte da je doslo vreme da se neke vase zelje i ostvari. No, vazno je da nikome ne dajete laznu nadu.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za iznenadjenja. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Ljubav je vase drugo ime i vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo.

Stranice: 1 2