Bivsi partner ovih znakova ne moze da ih preboli:Trazice novu sansu!

Bivsi partner ovih znakova ne moze da ih preboli:Trazice novu sansu!

27. Aprila 2024 0 By Dejana

 SKORPIJA

Vas bivsi vas ne pusta. Nikada i nije. Voleo vas je iznad svega. Voli vas i dan danas. Mozda je to dugo krio, ali je prava istina da mu je i dalje stalo do vas.

Mozete ocekivati da vam se ta bivsa ljubav javi ili iznenada pojavi u vasem zivotu. Ona zapravo nikada nije ni prestala da vas voli, sto je jako vazno da kazemo.

Mozda je ispala nepravedna prema vama, mozda vas je slagala, ili prevarila, i slomila vam srce. Ali, prava je istina da vas ta osoba voli iskreno, i da je shvatila sve. Da je mozda vas prevarila i povredila, ali da je sada jasno da je sebe povredila vise.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

U danima koji slede, vi cete biti znak koji ce spoznati nesto jako vazno, i koji ce u danima koji su pred nama moci da nastavi tamo gde je stao.

Vi ste jedan poseban znak. Znak koji ima stav, dusu, lepotu… I u skladu sa tim, nije ni cudo sto vas ta osoba voli iskreno i iznad svega. To je ono sto moramo da kazemo.

Pitanje vase srece je samo u vasim rukama, dragi nasi.

Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da treba toj osobi da date sansu. Ako je volite, ako osecate isto, imajte na umu da je ovo vase vreme za srecu. U tom slucaju, ako postoji ljubav, samo treba da se prepustite i uzivate. Iznenadjenja slede, a vi cete moci da kazete da ste i dobili ono sto ste zeleli.

 

Stranice: 1 2