DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU: Bik blista od srece, Ribe upoznaju osobu koja ce ih impresionirati!

DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU: Bik blista od srece, Ribe upoznaju osobu koja ce ih impresionirati!

27. Aprila 2024 0 By Luca

 

VAGA

Drage vage u danu pred vama cete se naci u veoma neugodnoj situaciji. Naime, danas ce se od vas zahtevati da donesete veoma vaznu poslovnu odluku od koje moze zavisiti vasa kompletna poslovna situacija, a vama nece biti ni malo lako da to ucinite.

SKORPIJA

Drage skorpije u danu pred vama vas ne ocekuju neka vaznija desavanja, mnogo mira vas danas ocekuje. Ipak, ono sto ce koliko toliko obeleziti dan pred vama bice jedan mali, ali za vas sigurno veoma vazan i znacajan novcani dobitak, a upravo ce vam on doneti srecu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Dragi strelci kod vas se negde izgubila pozitivnost koja vas je oduvek krasila. Vi ste oduvek razmisljali pozitivno ali to u poslednje vreme nije slucaj, na vas su ocigledno negativno uticala neka desavanja. Potrebno je da razmislite o svemu i kada to ucinite onda cete shvatiti da vi nikakvih razloga nemate da gubite veru u srecu.

JARAC

Dragi jarcevi danas ce vam vase kolege, po ko zna koji put, stvoriti ogromne probleme. Vase kolege ce napraviti veliku gresku koja ce izazvati probleme, a upravo ce se od vas zahtevati da sve te probleme resite. Skoro ceo dan ce vam biti potreban za to. Veoma naporan dan vam predstoji.

VODOLIJA

Drage vodolije vi slepo i neograniceno verujete voljenoj osobi, a upravo zbog toga veoma cesto budete razocarane. Nesto slicno vas ocekuje i danas, danas vas ocekuje postupak voljene osobe koji ce vas navesti na razmisljanje i koji ce vam doneti tugu.

RIBE

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage ribe u danu pred vama vas ocekuje nesto sasvim neocekivano. Naime, u danu pred vama cete na jednom mestu upoznati osobu koja ce vas prosto impresionirati. Ta osoba ce vam se dopasti i tu osobu cete odmah pozeleti kraj sebe, vas ce sve to iznenaditi i vi necete znati sta da ucinite.

Stranice: 1 2