Ljubavni horoskop od 29.aprila do 6.maja:Sedmica u kojoj pocinju cuda!

Ljubavni horoskop od 29.aprila do 6.maja:Sedmica u kojoj pocinju cuda!

28. Aprila 2024 0 By Dejana

 Pred nama je sedmica u kojoj se zavrsava mesec april i pocinje maj. Ovo ce ujedno biti najlepsi period za neke znakove.

 

 OVAN

Ova sedmica maja ce doneti mnogo toga. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sada ce doci do toga da cete morati da donesete neke odluke. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao.

 

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Ova sedmica ce bez imalo sumnje doneti promene. Ali, ono sto treba da znate jeste da cete imati srece vise nego sto mislite.

 

BLIZANCI

Ovo je period za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Sreca konacno sledi, i ako ce neko moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo, onda ste to vi. Iznenadjenja u najavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Ucinite onako kako nalaze srce jer je ovo vas srecan period bez imalo sumnje.

LAV

Vazno je da imate na umu da su sada pred vama dani za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Sreca je konacno tu, a vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Ljubav je tu.

 

DEVICA

Nemojte ocekivati mnogo ali znajte da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama. Vi ste znak koji ce upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Iznenadjenja slede i u to nema nimalo sumnje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2