Ovi znaci su najjaci na svetu:Zivot im nije lak,ali oni su borci!

Ovi znaci su najjaci na svetu:Zivot im nije lak,ali oni su borci!

28. Aprila 2024 0 By Dejana

 Horoskop koji otkriva mnogo toga. Evo po cemu se ovi znaci razlikuju od svih.

 

  VODOLIJA

Najjaci ste od svih. Vi ste znak koji moze sve na svetu. Mozete biti kao najveci prijatelj, ali isto tako, i kao najveci neprijatelj. Sve to zavisi od toga kako se drugi ponasaju prema vama. Vi ste osoba koja moze sve na svetu, ali moramo da kazemo da je vase drugo ime hrabrost.

Sve dok su ljudi prema vama fer, vi ste prema njima jos bolji, i to je najveca moguca istina.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da ste osoba koja je borac, jaka, snazna, istrajna u svemu onome sto zamisli. Vi zapravo vazite za znaka koji i dobije ono sto naumi, a to je za svaku pohvalu.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nikada ne gradite svoju srecu na osnovu tudjih suza. Ukratko receno, znak ste koji veruje u karmu. Znak koji je snazan, iskren, borac, i koji ima petlju da kaze ono sto misli, ma koliko da posledice toga bile velike. Vase drugo ime je zapravo snaga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto vi naumite, vi to i ostvarite. Vi ste znak koji je pravi borac. Vas zivot nije lak ali vi ste osoba koja ume i zna da se izbori za ono do cega joj je stalo.

Moramo da kazemo da ste osoba koja je jaka, iskrena, snazna, i osoba koja uvek kaze ono sto misli, ono sto oseca.

Znak ste koji ce reci istinu pa cak i kada zna da ce ta istina nekome da slomi srce. Prosto je vase drugo ime hrabrost, i istina.

I isto kao sto vi kazete istinu, kao  sto ste vi iskreni, isto tako zelite i da drugi prema vama budu.

Sve mozete da oprostite, znak ste koji ce dati drugu sansu, trecu, mozda i petu… Ali, nikada necete preci preklo izdaje. Mislite da onaj ko jednom izda, izdace ponovo i ponovo, a vi dobro znate kada je vreme da se okrenete i odete.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2