Mesec maj ce ovim znacima poceti tuzno:Suze nece moci da izbegnu!

Mesec maj ce ovim znacima poceti tuzno:Suze nece moci da izbegnu!

29. Aprila 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce mesec maj ovim znacima doneti tugu, i razocarenje

 

 OVAN

Zao nam je, ali maj ce vam poceti sa jednim velikim razocarenjem. Vas veliki problem je u to sto vi sada niste ni sami svesni da volite osobu koja nije iskrena prema vama. Ako ste u vezi, imajte na umu da je vrlo izvesno da ce doci do toga da vas voljena osoba izda, odnsono prevari.

Vi sada mislite da vas ta osoba voli, da je odana, iskrena, da joj je iskreno stalo, ali istina je potpuno drugacija. Velike su sanse da cete biti razocarani, i slomljenog srca. Ne treba da krivite sebe, vi niste uradili nista, dali ste sve od sebe da tu osobu usrecite ali ona nije znala da  nista lepo za vas, ili, ne u onolikoj meri u kojoj ste vi to ocekivali. I onoliko koliko zapravo zasluzujete.

Takodje, ovo moze biti period za teska desavanja na polju posla. Moguce je da ce vam maj doneti razocarenje i probleme, i finansijsku krizu.

 

STRELAC

Mnogo cete raditi ali maj ce vam poceti tako sto cete imati velike probleme na polju posla. Istina je da cete u danima koji su pred nama imati velika ocekivanja, ali je izvesno da cete se jako i razocarati.

Ono sto treba da znate jeste da prvi dani meseca maja nikako nisu sjajan period za promenu radnog mesta, ma koliko da vi to zeleli.

Fokusirajte se na ono sto vec imate i sacekajte, jer ovo period  kada zaista ne treba da pravite velike planove. Ovo nije period za biznis, jer ako ulozite novac, velike su sanse da cete vrlo brzo i zazaliti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imate kraj sebe osobu koja vam prica da joj je iskreno stalo, ali prava istina je drugacija, i zao nam je sto to moramo da kazemo.  Dakle, moguce je da ce vam mesec maj doneti razocarenje i na polju ljubavi. Ako ste u vezi, ili u braku, velike su sanse da cete biti razocarani u voljenu osobu. Mozda cete biti razocarani jer ce vas voljena osoba prevariti, izdati, slomiti vam srce.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2