Pocela je nova sedmica,a ovi znaci ce do 6.maja imati najvise srece!

Pocela je nova sedmica,a ovi znaci ce do 6.maja imati najvise srece!

29. Aprila 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima, imajte na umu da ce sreca biti vas prijatelj u periodu do 6.maja.

 

  LAV

Nova sedmica maja ce doneti srecu. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da su mu se zelje ostvarile. Neki lavovi sada pate zbog proslosti, ali je vazno da kazemo da je moguce da ce u vas zivot da se vrati neko iz vase proslosti. To je ono sto moramo da naglasimo. Moguce je da je rec o istoj osobi. Dakle, nova sedmica maja moze da vam donese ostvarenje jedne velike zelje, odnosno pomirenje.

Ako to nije vas slucaj, onda imajte na umu da nema nimalo sumnje da ce doci do jednog jako lepog susreta. Mozda ce to biti ljubav  na prvi pogled, iako vi to niste ocekivali. Ucinite onako kako nalaze vase srce jer nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja i kada cete moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je zapravo stalo. Slede dani za iznenadjenja, ljubav vam kuca na vrata, i moci cete da kazete da ste iskreno srecni. Svakako da ste to i zasluzili.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Drage skorpije, period do 6.maja ce doneti niz lepih desavanja. Moguce je da cete upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Mozda to nece biti susret koji ce doneti ljubav na prvi pogled, ali bez imalo sumnje ce doci do toga da se uverite da postoji i za vas srodna dusa.

Mozda ce biti potrebno vremena pre nego se medju vama nesto desi, ali je izvesno da ce ova sedmica maja biti ujedno i sedmica kada cete upoznati nekoga ko ce vas voleti onako kako ste oduvek zeleli i prizeljkivali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2