Ovnu krece zanimljiv period,Bik saznaje vaznu vest,Blizance neko voli…

Ovnu krece zanimljiv period,Bik saznaje vaznu vest,Blizance neko voli…

4. Maja 2024 0 By Dejana

 U narednim danima slede promene koje niko ne ocekuje.

 

 OVAN

Vama krece zanimljiv period. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda cete to biti vi. Ali poruka koju imamo za vas jeste da ni u kom slucaju ne gledate u proslost. Ne treba da se vodite time sta ko kaze vec sta vi zelite.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i ko svim srcem zeli da vas usreci. Sve ostalo je na vama. Samo je vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

 

 BLIZANCI

Nemojte ocekivati mnogo. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Jedan lav je iskren prema vama. Niko vas nikada nije voleo na taj nacin, imajte to na umu, ali je odluka na vama. Istina je da vas ta osoba itekako moze usreciti. Krece zanimljiv period.

 

RAK

Ovo je prilika da mislite na sebe. Da se posvetite sebi, da uzivate u onome sto imate. Nemojte misliti o tome sta ko kaze, vec sta je ono sto zelite. Bice ovo lep period za vas i jasno je da cete tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

LAV

Konacno, sreca. Krece vam period ostvarenja zelja. Nemojte misliti da je vazno da slusate druge, i da cinite kako oni pricaju. Uzmite vec jednom svoj zivot u svoje ruke. Moze vam biti lepo cak i ako se sada cini da nista ne ide onako kako bi ste zeleli. Tudja misljenja su nevazna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, nekome se sve menja, neko ce moci da kaze da je stigao do svog cilja. Ljubav vam kuca na vrata.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2