Ljubav u sedmicama pred nama:Za sve znakove zodijaka-istina na delu!

Ljubav u sedmicama pred nama:Za sve znakove zodijaka-istina na delu!

7. Maja 2024 0 By Dejana

Ucinite onako kako nalaze srce. To je poruka koju imamo za neke znakove zodijaka.

 

  OVAN

U sedmicama pred nama, vama ce ljubav biti na prvom mestu. Moramo da kazemo da je doslo vreme da mislite na sebe. Da vam bude lepo u svojoj kozi. Vi ste znak koji je uvek mislio na druge, ali je vreme da se to konacno promeni.

 

BIK

Morate znati sta je ono sto hocete. Vazno je da donesete neke odluke. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Velike su sanse da je u pitanju osoba koju vi smatrate prijateljem, ali ona zeli vise.

 

BLIZANCI

U sedmicama koje slede ce doci do toga da se uverite da je nekome stalo do vas. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne dajete nikome laznu nadu. U redu je ako vam do nekoga nije stalo. Samo nemojte davati laznu nadu.

 

RAK

Moramo da kazemo da ste neko koga cekaju divni trenuci. U danima koji su pred nama ce doci do toga da dobijete ono do cega vam je stalo. Jedan rak je iskren u svojim namerama prema vama. Niste ni svesni koliko ste mu bitni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Ljubomora je vas veliki problem. Ucinite onako kako nalaze srce. Nemojte ocekivati cudo ali znajte da je pitanje vase srece u vasim rukama. Ucinite onako kako vi smatrate da je za vas najbolje. Itekako mogu da uslede iznenadjenja.

 

DEVICA

Bice ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Vreme je da upoznate nekoga ko ce vas voleti iskreno. Ali, imajte na umu da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Nemojte ocekivati mnogo, ali znajte da promene na bolje konacno slede.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2