Do 9.juna je Mars u znaku Ovna:Luda desavanja i fatalne ljubavi slede!

Do 9.juna je Mars u znaku Ovna:Luda desavanja i fatalne ljubavi slede!

8. Maja 2024 0 By Dejana

 Mars u znaku ovna je do kraja maja, i u prvim danima meseca juna. Bice ovo period za velika iznenadjenja!

 

 OVAN

Do 9.juna ce doci do toga da neko dobije ono sto je zeleo. Slede vam promene, moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Da upoznate nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Mislite o tome.

 

BIK

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jednom raku ste vazni i dragi i spreman je da vam u svemu bude oslonac i podrska. Vazno je da cuvate ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da vas neko voli iskreno. Vazno je da toj osobi ne dajete laznu nadu. Ako vam je stalo, recite joj to, a ako nije to slucaj… Krenite ka svom cilju, ka nekome drugom.

 

 RAK

Mars je u znaku Ovna i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Sreca je konacno tu i vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Ljubav je ono sto vam nedostaje. Mislite o tome.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo period za ljubav. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo. Posle niza suza i razocarenja vi cete biti znak koji ce dobiti ono sto zeli. Bice ovo srecan period bez imalo sumnje.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Ljubav je ono sto vam nedostaje ali moramo da kazemo da je bitno da date sebi vremena da se kolo srece okrene i da dobijete ono do cega vam je stalo. Neko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2