Mali horoskop za sledecu sedmicu:Ovi znaci moraju da se spreme!

Mali horoskop za sledecu sedmicu:Ovi znaci moraju da se spreme!

8. Maja 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da vreme za promene i iznenadjenja tek moze da usledi…

 

 OVAN

Vi ste neko ko ce doziveti promene. Horoskop za sledecu sedmicu najavljuje velika desavanja. Vazno je da date sebi vremena da spoznate sta je ono sto zelite i da se posvetite sebi i onome do cega vam je stalo. Mislite o tome.

 

BIK

Samo nemojte ocekivati mnogo. Horoskop najavljuje lepse dane za vas ali je vazno da smanjite ocekivanja. Vi ste znak koji zeli mnogo toga ali je bitno da ne ocekujete cudo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Konacno su pred vama dani za velike stvari. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je uspeo u onome sto zeli. Imajte na umu da je ovo srecan period i da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono do cega mu je stalo.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Dakle, pustite da vas vodi vase srce. Vazno je da znate da vam ne moze nista pasti sa neba. Nemojte ocekivati cudo ovog puta. Mozete se razocarati.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da treba da smanjite svoja ocekivanja. Cini se da ocekujete previse, a to vam je velika greska. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje…Sve ostalo je na vama.

 

 DEVICA

Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Sve ostalo je na vama ali je vazno da smanjite svoja ocekivanja. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali bitno  je da znate da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2