OVAN je DOBAR, POŠTEN, EMOTIVAN I UPORAN. Ima srce pravog RATNIKA.

OVAN je DOBAR, POŠTEN, EMOTIVAN I UPORAN. Ima srce pravog RATNIKA.

30. Maja 2024 0 By Luca

Iako mnogi za njih misle da su puni sebe, oštri i nezainteresovani u komunikaciji i otporni na teške reči, Ovnovi vrlo često samo ostavljaju takav utisak jer vrlo dobro znaju da procene  kome  trebaju da pokazu svoje osobine. Međutim, sve je to maska kojom prikrivaju brižnost i ogromnu želju za pažnjom i ljubavi.

Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće nezaboravno iskustvo. Idealni su prijatelji, zaista se trude da to prijateljstvo traje do kraja zivota. Jer Ovnovi se vlo brzo vezuju za ljude.Ovan je znak koji voli da sedi na tronu, ali da u isto vreme ima slobodu. Ne vole često da menjaju partnera ali vole da beže od pravila i čuvaju svoju privatnost i slobodu. Ovnovi su privrzeni porodici i porodicnom zivotu. Idealni domacini i njihov dom je uvek lepo sredjen sa puno ljubavi koji su ulozili u njemu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovnovi su jako inpulsivne osobe i brzo eksplodiraju, ali isto tako brzo se i smire.  Imaju kratak fitilj i brutalno su iskreni. Oni su toliko iskreni, posteni i naivni da su zato mnogo puta bili prevarei i na neki nacin iskorisceni. Ali sa godinama postaju mudriji i oprezniji i lakse mogu prepoznati takve situacije i potruditi se da nikad vise ne nasednu na takve prevare. Jako su direkni i vrlo lako ce reci u lice svakom ono sto i zasluzuju.  Međutim, kada nekoga uvrede svojom diretnošću, toga vrlo često nisu svesni. Rakovi i Škorpije ih vrlo teško razumeju i smatraju da nemaju izgrađenu empatiju. I pored toga, Ovan ima mnogo razumevanja za prijatelje. Ume cak i da prasta, sto i nije tako lose, jer im se to uvek isplati u zivotu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2