Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

30. Maja 2024 0 By Luca

Ovan

Ne očekuje vas dobra poslovna situacija, dosta komplikacija je pred vama. Na polju ljubavi vas čekaju važne odluke sa voljenom osobom, nema više polovičnih rešenja. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas malo veći pad imuniteta. Podložni ste raznim tegobama i teškim stanjima. Obavezno se u ovom periodu obratite svom lekaru radi pregleda.

Bik

Nemojte da očekujete da ćete bilo šta po pitanju posla sada dobiti na sreću. Kada se radi o ljubavi, možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa dosta starijom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Nema pokazatelja za veće probleme. Povremeno može da vas prati blaga malaksalost ili nizak pritisak. Odmarajte više.

Blizanci

Privatni posao nailazi na veće probleme. Nemate dovoljno podrške koja vam je potrebna. Na polju ljubavi vas očekuju veće dileme i zahlađenje od partnera. Kada je u pitanju zdravlje želudac vam je prikazan kao slaba tačka, kao i svi organi za varenje. Pazite na ishranu. Takođe, podložni ste stresu pa su moguće i tegobe na nervnoj bazi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak

Na putovanju možete da imate neke manje probleme ili gubitak važnih dokumenata. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prekid emotivne veze i stavljanje tačke na sve. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa grlom i sinusima, prolazna prehlada ili kijavica. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, kao i alkohol. Ako ste skloni alergijama pazite.

Lav

Imate veće troškove nego što ste očekivali i to vas prilično brine. Na polju ljubavi nemate veće promene, sav fokus vam je usmeren na polje posla i zarade. Kada je u u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog nedostatka nekih vitamina i minerala u organizmu. Skloni ste naglim gubicima kilograma. Povedite računa o ishrani i posetite lekara.

Devica

Moguće je da ništa neće ići onako kako ste zamislili i planirali. Najbolje je da ne gajite prevelika očekivanja na poslu. Na polju ljubavi sledi problem sa osobom iz prošlosti. Kada se radi o zdravlju ova nedelja vam je jako teška. Mogući su problemi sa glavoboljom, umor, bezvoljnost i slične tegobe. Potrudite se da mirujete i da se čuvate.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2