OVAN je DOBAR, POŠTEN, EMOTIVAN I UPORAN. Ima srce pravog RATNIKA.

OVAN je DOBAR, POŠTEN, EMOTIVAN I UPORAN. Ima srce pravog RATNIKA.

30. Maja 2024 0 By Luca

Ovnovi imaju srce ratnika, ali su istovremeno nevina bića. Njima sitnece mnogo znace, cak sta vise i druge ljude gleda kroz te neke sitnice po kojima se moze mnogo toga reci o licnosti coveka. Nastavak na sledecoj strani.

Fizički izgled im je slaba strana, naročito ako se radi o odeći. Ne vole da osuđuju, i jedina satisfakcija im je kada shvate da su i vama sitnice od vrlo velike važnosti.

 

Oni su jako iskrene i korektne osobe. Nikad nikog ne napadaju prvi, ali zato kada se brane, daju svoj maksimum da odbrane i sebe i svoje drage osobe.

Veoma su veseli i ne vole preozbiljne i jake teme koje mu oduzimaju energiju. Ovnovi vole da pokažu koliko su pametni jer smatraju da je intelekt jakovazan, i zato se i sami ceo zivot trude da napreduju i da budu sto bolji na tom polju.

 

Svi vatreni znaci teško uspostavljaju dobru komunikaciju, stoga je oslanjanje na reči vrlo klizav teren. Vrlo često treba da im se „crta“ šta zapravo želite od njih, ali budite sigurni da će biti ispunjeno. Dela umesto reči će uvek izvući mnogo više nego što u startu očekujete. Jer kod Ovna reci nista ne znace, kod njega uvek vaze dela a ne reci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovan uvek razmislja o buducnosti. Odani su onima u koje imaju poverenje.

Očekuju da budete njihova jedna i jedina ljubav. Ako im ne date povoda za nepoverenje biće vam u potpunosti posvećeni i nikada nećete imati razlog za sumnju ili ljubomoru. Jer Ovan kad voli, voli svim srcem i za njega druga osoba ne postoji dok je tako zaljubljen. Oni su vredni ljudi, i mnogo toga mogu sami da urade, vredni i radni. U svom domu su pravi majstori, jer rade gotovo sve poslove. Sposobne i prakticne osobe koje ne traze puno i zadovoljni su malim stvarima, zato i jesu jedan od najboljih horoskopskih znakova. OVAN je DOBAR, POŠTEN, EMOTIVAN I UPORAN. Imaju srce pravog RATNIKA.

Stranice: 1 2