Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

30. Maja 2024 0 By Luca

Vaga

Postoje neke kočnice i ograničenja zbog kojih ne možete do kraja da realizujete svoje poslovne planove. Kada je u pitanju ljubav imaćete zanimljiv flert sa zauzetom osobom. Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za cirkulaciju, vene, krvotok kao i za štitnu žlezdu. Moguć je hroničan osećaj umora ali i problemi sa insomnijom.

Škorpija

Pred vama je faza u kojoj ćete sasvim sami morati da obavljate sve obaveze. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa osobom sa kojom imate neki nedefinisan odnos. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za noge, zglobove, kolena i kosti. Takođe, bilo bi dobro da povećate unos magnezijuma zbog mišića.

Strelac

Poslovna situacija se postepeno popravlja, postoje naznake za napredovanje. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilično jednolično stanje i osećaj dosade. Na polju zdravlja se vide problemi sa kičmom i leđima. Masaža će vam prijati ali i povremena umerena fizička aktivnost. Potrudite se da pazite na svoja leđa i ne podižite težak teret.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Jarac

Postoje neke pravne kočnice ili ne dolazite lako do formalnih rešenja koja su vam potrebna. Na polju ljubavi nemate previše inicijative, uživate u samoći koju cenite više no išta. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manji problemi sa jetrom, trebali biste da ograničite unos alkohola i gaziranih sokova. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

Vodolija

Zabrinuti ste za svoje finansije i čini vam se kao da nema izlaza ali ne treba da razmišljate na taj način. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas problemi sa ljubomornim partnerom. Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi sa probavom srednom nedelje ali ne bi trebalo da bude drastičnih promena. Generalno stanje držite pod kontrolom.

Ribe

Možete da očekujete prekid poslovnog partnerstva koje ste smatrali značajnim. Na polju ljubavi nemate mnogo sreće u zavođenju tokom ove nedelje i ostajete sami. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za uši, sluh, moguće su upale uva ili česte glavobolje. Kao i problemi sa vidom. Budite na oprezu.

Stranice: 1 2