Lav je covek sa kojim nema igre, on ce uvek da pobedi.

Lav je covek sa kojim nema igre, on ce uvek da pobedi.

30. Juna 2024 0 By Luca

 LAV

Njegova snaga je njegova najlepsa osobina jer  je to ono sto ga vodi kroz  zivot.

Moramo da kazemo da nema toga sto jedan lav nece biti u stanju da ucini kada mu je do necega stalo i to je  ono sto je za svaku pohvalu.

Moramo da kazemo da je lav neko ko zeli da voli do neba i do ludila i ko nikad ne odustaje od onog sto naumi.

Prava je sreca imati lava kraj sebe  zato sto je ovo bice koje ce vas  voleti i biti vam sve ono sto vam niko ranije nije bio.

Iskren, nesebican, tipicni primer nekog ko ce vas razumeti i podrzati. Lav cini sve kad nekog voli i u to nema nimalo sumnje.

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vazno je da kazemo da je prava sreca imati lava jer je ovo pre svega znak koji ce pokusati da vam dokaze da  na ovom svetu jos postoje andjeli.

Jer on to jeste.

A deluje hladno i deluje kao neko ko voli samo sebe i samo o sebi mari ali to nije istina. Lav je itekako neko ko  u svojoj dusi ima   pravu gomilu emocija i neko ko itekako ume da voli ali je   stvar u tome sto nije neko ko   to olako pokazuje. Samo onda kad se uveri da neko moze da ga razume tad ce lav biti u stanju   da toj osobi pokaze svoje pravo lice.

Ili bolje da kazemo, onda   kad dodje do toga da pozeli da se to desi jer ovo nije naivno bice sa kojim cete  moci kako hocete.

To nikada i ni u kom slucaju.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2