Rune za jul, evo sta vam rune kazu tokom meseca jula !

Rune za jul, evo sta vam rune kazu tokom meseca jula !

30. Juna 2024 0 By Luca

Rune su drevni germanski alfabet koji se često koristi za proricanje i duhovne smernice. Evo detaljnog pregleda runskog horoskopa za početak jula za sve znakove zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april)

Runa: Thurisaz (Thorn)

Značenje:

Thurisaz simbolizuje moć i zaštitu, ali i prepreke koje treba prevazići.

Smernice:

Jul donosi izazove koji će testirati vašu snagu i odlučnost. Važno je da budete strpljivi i da ne reagujete impulsivno. Iskoristite prepreke kao prilike za rast i učenje. Zaštitite svoje interese, ali budite svesni da preterana agresija može doneti sukobe.

Bik (20. april – 20. maj)

Runa: Fehu (Wealth)

Značenje:

Fehu simbolizuje bogatstvo, prosperitet i početak nečeg novog.

Smernice:

Ovo je vreme za fokusiranje na finansije i materijalno blagostanje. Pružiće vam se prilike za povećanje prihoda ili poboljšanje finansijske situacije. Budite mudri u upravljanju resursima i pazite na preteranu potrošnju. Novi početak može doneti prosperitet, stoga budite otvoreni za nove projekte.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Runa: Ansuz (Odin)

Značenje:

Ansuz predstavlja komunikaciju, mudrost i božansko vođstvo.

Smernice:

Jul vam donosi jasnu komunikaciju i mentalnu oštrinu. Iskoristite ovaj period za učenje i prenošenje znanja. Slušajte intuiciju i pratite znakove koje vam Univerzum šalje. Ovo je sjajno vreme za duhovni rast i povezivanje s višim izvorima mudrosti.

Rak (21. jun – 22. jul)

Runa: Berkano (Birch)

Značenje:

Berkano simbolizuje rađanje, obnovu i novi početak.

Smernice:

Ovo je period za emocionalnu obnovu i lični rast. Fokusirajte se na porodične odnose i brigu o sebi. Moguće je da ćete započeti novi projekat ili fazu u životu koja će vam doneti radost i ispunjenje. Negujte svoje emotivne veze i stvarajte sigurno okruženje za sebe i svoje najmilije.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Runa: Sowilo (Sun)

Značenje:

Sowilo simbolizuje uspeh, vitalnost i osvetljenje.

Smernice:

Jul donosi svetlost i energiju u vaš život. Ovo je vreme za postizanje ciljeva i ostvarivanje ambicija. Vaša unutrašnja snaga će vas voditi ka uspehu, ali budite pažljivi da ne sagorite od previše aktivnosti. Uživajte u postignućima i podelite svoju sreću s drugima.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Runa: Jera (Year)

Značenje:

Jera simbolizuje cikluse, žetvu i nagrade za trud.

Smernice:

Ovo je period za žetvu plodova vašeg rada. Sve što ste sejali u prethodnim mesecima sada će doneti rezultate. Budite strpljivi i uvereni da će vaš trud biti nagrađen. Planirajte unapred i nastavite s marljivim radom kako biste osigurali budući uspeh.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2