Astroloska previdjanja od 2 do 9 jula , budute fleksibilni jer slede promene.

Astroloska previdjanja od 2 do 9 jula , budute fleksibilni jer slede promene.

2. Jula 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovo je nedelja intenzivnih aktivnosti za Ovnove. Mars, vaš vladar, je u Raku, što može doneti napetost u domaćem okruženju. Bićete fokusirani na porodične odnose i rešavanje starih konflikata. Pokušajte da održite mir i da se ne uplićete previše emotivno.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi će ove nedelje imati priliku da se fokusiraju na komunikaciju i kratka putovanja. Merkur u Blizancima vam daje dar rečitosti, pa iskoristite to za poslovne pregovore ili razgovore sa prijateljima. Pazite na troškove, jer Venera u Lavu može povećati vašu sklonost ka luksuznim stvarima.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će se suočiti sa finansijskim pitanjima. Sunce u vašoj kući novca naglašava potrebu za stabilnošću i planiranjem budžeta. Vreme je da preispitate svoje troškove i možda pronađete nove izvore prihoda. Budite oprezni sa ulaganjima.Ovo je vreme gde morate biti oprezni.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul)

Mars u vašem znaku donosi vam energiju i odlučnost. Ovo je odličan trenutak za započinjanje novih projekata i donošenje važnih odluka. Međutim, pazite da ne budete previše impulsivni i da obratite pažnju na potrebe vaših najbližih.Vasa racionalost ce vam pomoci u tome.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će ove nedelje biti usmereni na unutrašnju refleksiju. Venera u vašem znaku donosi vam šarm i privlačnost, ali i potrebu da se posvetite sebi i svojim unutrašnjim potrebama. Meditacija i introspekcija mogu vam pomoći da pronađete balans.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devica će biti u centru društvenih dešavanja. Ovo je idealno vreme za umrežavanje i sklapanje novih prijateljstava. Vaša analitička priroda biće posebno izražena, što vam može pomoći da rešavate složene probleme u poslovnom okruženju.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2