Indijski horoskop za jul , evo sta vas to ceka po ovom drvenom horoskopu.

Indijski horoskop za jul , evo sta vas to ceka po ovom drvenom horoskopu.

2. Jula 2024 0 By Luca

Meša (Ovan) (14. april – 14. maj)

Jul donosi promene u vašem profesionalnom životu. Možda ćete dobiti nove odgovornosti ili ćete razmišljati o promeni posla. Ovo je povoljan period za umrežavanje i sklapanje poslovnih kontakata. U ljubavnom životu, harmonija će zavisiti od vaše sposobnosti da slušate partnera.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vrišabha (Bik) (15. maj – 14. jun)

Fokus će biti na finansijama i materijalnoj stabilnosti. Možete očekivati povećanje prihoda, ali i neočekivane troškove. Budite pažljivi sa ulaganjima i izbegavajte nepotrebne rizike. U ljubavi, harmonija i stabilnost će biti ključni.

Mithuna (Blizanci) (15. jun – 14. jul)

Ovo je mesec komunikacije i izražavanja. Vaša društvena mreža će se širiti, a možete očekivati i nova prijateljstva. U poslu, vaš rečnik i sposobnost uveravanja će biti od velike koristi. U ljubavnom životu, budite otvoreni i iskreni sa svojim partnerom.

Karka (Rak) (15. jul – 14. avgust)

Porodični odnosi će biti u centru pažnje. Možda ćete se suočiti sa nekim izazovima u porodici, ali vaša empatija i saosećanje će vam pomoći da rešite probleme. U poslu, fokusirajte se na dugoročne ciljeve i budite strpljivi.

Simha (Lav) (15. avgust – 15. septembar)

Vaša kreativnost i liderstvo će doći do izražaja. Ovo je povoljan period za započinjanje novih projekata ili preuzimanje vođstva u postojećim. U ljubavi, vaša strast će biti naglašena, ali budite pažljivi da ne budete previše dominantni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2