Astroloska previdjanja od 2 do 9 jula , budute fleksibilni jer slede promene.

Astroloska previdjanja od 2 do 9 jula , budute fleksibilni jer slede promene.

2. Jula 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će biti fokusirane na karijeru. Ovo je povoljan period za profesionalni napredak i preuzimanje novih odgovornosti. Vaša diplomatska priroda može vam pomoći da rešite konflikte na radnom mestu i ostvarite ciljeve.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će se ove nedelje baviti pitanjima obrazovanja i dugoročnih planova. Putovanja ili učenje novih veština mogu vam doneti značajne uvide i otkrića. Otvorite se za nove ideje i iskustva.Nije sve novo tako lose.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će se fokusirati na transformaciju i introspekciju. Ovo je vreme za rad na sebi i oslobađanje od starih obrazaca koji vas koče. Vaša potreba za slobodom može vas motivisati da donesete važne životne odluke.Neke lose navike morate odbaciti.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će biti usmereni na partnerske odnose. Ovo je idealan period za jačanje veza sa partnerom ili rešavanje nesuglasica. Vaša ozbiljnost i posvećenost mogu vam pomoći da izgradite stabilne i dugotrajne odnose.Vi dobro znate sta zelite i idete prema svom cilju.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će se baviti pitanjima zdravlja i svakodnevne rutine. Ovo je dobar trenutak za usvajanje novih zdravih navika i organizovanje vašeg vremena. Obratite pažnju na balans između rada i odmora.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će ove nedelje biti kreativne i romantične. Vaša maštovitost biće na vrhuncu, pa iskoristite to za umetničke projekte ili izražavanje svojih emocija. Takođe, ovo je povoljan period za ljubavne veze i povezivanje sa voljenima.

Astrološka dešavanja tokom ove nedelje donose različite izazove i prilike za svaki znak. Ključ je u tome da ostanete fleksibilni i otvoreni za promene.

Stranice: 1 2