Dnevni horoskop za 25.avgust:Petak ce jednom znaku biti dan iz snova!

Dnevni horoskop za 25.avgust:Petak ce jednom znaku biti dan iz snova!

24. Augusta 2023 0 By Dejana

 Vrlo je  moguce da je pred nekim znacima dan za romansu.

 

OVAN

Moramo reci da ce ovaj petak biti prilika da se posvetite sebi. Da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste nekome jako vazni i dragi. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uzivajte u svemu sto sledi i slusajte glas svog srca jer ono ne gresi.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da imate na umu da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u nizu lepih desavanja koja vam slede.

 

RAK

Konacno je moguce da dobijete ono do cega vam je stalo. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala,a sve ostalo je samo na vama. Ne treba da obecavate sto ne mozete da ispunite.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete konacno pronaci svoju srodnu dusu. Sve ostalo je samo na vama. Moguce je da ce doci do preokreta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i rame za plakanje. Vama ce ovaj petak doneti ostvarenje jedne velike zelje i mogucnost da nastavite tamo gde ste stali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2