Horoskop bivsih ljubavi, nekome bivsa ljubav postaje nova ljubav evo i kome.

Horoskop bivsih ljubavi, nekome bivsa ljubav postaje nova ljubav evo i kome.

12. Juna 2024 0 By Luca

Bivše Ljubavi za Sve Znakove Zodijaka

Ovan (21. mart – 19. april)

Bivše Ljubavi: Ovnovi često imaju intenzivne i strastvene veze koje se mogu završiti naglo i eksplozivno. Njihova bivša ljubav često pamti vatru i energiju koju su donosili u vezu. Saveti: Ovnovi treba da se prisete da ponekad brzopletost može povrediti. Razmislite o lekcijama koje ste naučili i pokušajte da budete pažljiviji i strpljiviji u budućim vezama.

Bik (20. april – 20. maj)

Bivše Ljubavi: Bikovi su poznati po svojoj lojalnosti i stabilnosti, ali mogu biti tvrdoglavi. Njihovi bivši partneri često pamte osećaj sigurnosti i udobnosti koje su pružali. Saveti: Bikovi bi trebalo da se fokusiraju na fleksibilnost i otvorenost za promene. Razmislite o tome kako ste se nosili s promenama u prošlosti i kako to možete poboljšati.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Bivše Ljubavi: Blizanci su društveni i komunikativni, ali mogu biti nedosledni. Njihovi bivši partneri pamte zabavu i intelektualne razgovore, ali i promene raspoloženja. Saveti: Blizanci bi trebalo da rade na stabilnosti i doslednosti. Razmislite o tome kako možete bolje komunicirati svoje potrebe i osećanja u budućim vezama.

Rak (21. jun – 22. jul)

Bivše Ljubavi: Rakovi su emotivni i brižni, ali mogu biti preosetljivi i posesivni. Njihovi bivši partneri pamte toplinu i podršku, ali i sklonost ka dramatičnosti. Saveti: Rakovi bi trebalo da rade na svojoj emotivnoj nezavisnosti. Razmislite o tome kako možete bolje postaviti granice i kontrolisati svoje emocije.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Bivše Ljubavi: Lavovi su harizmatični i velikodušni, ali mogu biti egocentrični. Njihovi bivši partneri pamte ljubav i pažnju koju su dobili, ali i potrebu Lava za centrom pažnje. Saveti: Lavovi bi trebalo da rade na svojoj skromnosti i sposobnosti da dele pažnju. Razmislite o tome kako možete bolje balansirati između davanja i primanja ljubavi.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Bivše Ljubavi: Device su praktične i analitične, ali mogu biti previše kritične. Njihovi bivši partneri pamte podršku i organizaciju, ali i kritičnost i perfekcionizam. Saveti: Device bi trebalo da rade na prihvatanju nesavršenosti. Razmislite o tome kako možete biti manje kritični prema sebi i drugima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2