Uticaj  Bele Selene na vaš horoskopski znak od 14. juna 2024. do 11. januara 2025.

Uticaj Bele Selene na vaš horoskopski znak od 14. juna 2024. do 11. januara 2025.

13. Juna 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april)

Beli Mesec prolazi kroz vašu kuću karijere i postignuća, donoseći vam snagu i jasnoću da postignete ciljeve. Ovo je period kada će vaša upornost i hrabrost biti nagrađeni. Očekujte priznanja i moguće promaknuće. Takođe, vaša fizička energija biće na vrhuncu, što je idealno za sportske aktivnosti i nove projekte.

Bik (20. april – 20. maj)

Selena ulazi u vašu kuću finansija i vrednosti, donoseći stabilnost i prosperitet. Ovo je idealno vreme za ulaganja i planiranje budućnosti. Porodični odnosi će biti harmonični, a možda ćete dobiti podršku od članova porodice ili bliskih prijatelja. Povećajte svoje prihode kroz mudre odluke i racionalno trošenje.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Beli Mesec naglašava vašu komunikaciju i društvene veze. Bićete puni kreativnih ideja i inspiracije. Ovaj period je savršen za učenje, pisanje i putovanja. Možete očekivati nove kontakte i prijateljstva koja će vam doneti korist u budućnosti. Vaša sposobnost izražavanja biće na vrhuncu.

Rak (21. jun – 22. jul)

Selena donosi emocionalnu stabilnost i unutrašnji mir. Fokusirajte se na svoje potrebe i radite na ličnom razvoju. Ovo je vreme za introspekciju i rešavanje starih trauma. Porodični odnosi će se poboljšati, a vi ćete osećati veću sigurnost i podršku od voljenih osoba.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Beli Mesec osvetljava vašu kuću identiteta i samopouzdanja. Bićete u centru pažnje, što će vam doneti nove mogućnosti za napredak. Vaša harizma i entuzijazam privući će ljude i resurse koji su vam potrebni. Iskoristite ovaj period da se afirmišete i ostvarite svoje ambicije.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Selena prolazi kroz vašu kuću svakodnevnih rutina i zdravlja. Bićete motivisani da uvedete red i disciplinu u svoj život. Ovo je idealno vreme za rešavanje starih problema i unapređenje vašeg svakodnevnog života. Pazite na svoje zdravlje i usvojite zdrave navike koje će vam doneti dugoročnu dobrobit.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2