BIĆE IM JAKO TEŠKO: Ove znakove čeka RASTANAK!

BIĆE IM JAKO TEŠKO: Ove znakove čeka RASTANAK!

8. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi se nadate sreći. Vi se nadate da će vam bliska budućnost doneti lepe trenutke, ali ona vama neće doneti lepe trenutke nego će vam doneti jako mnogo teških trenutaka. Nažalost, vas uskoro očekuje rastanak. Vas čeka rastanak sa nekim osobama bez kojih sada ne možete zamisliti svoj život.

Vama prosto dolaze brojna negativna dešavanja koja će vam otvoriti oči. Vi ćete shvatiti da neke osobe uopšte nisu onakve kakvim se predstavljaju. Vas će vrlo uskoro neke vaše drage osobe izdati i vi nećete imati drugog izbora nego da odete od njih, a vama rastanak sa tim osobama ni malo lako neće pasti.

Nažalost, stižu vam teški trenuci.

VAGA

Drage vage, vi ste jako snažne i vi možete da podnesete jako mnogo toga. Međutim, čak ni vama neće biti lako da podnesete ono što vas uskoro očekuje. A ono što vas očekuje jeste rastanak sa vašim partnerom. Ono što vas očekuje tokom bliske budućnosti jeste ništa drugo nego ljubavni kraj. Vaša veza će se uskoro završiti. Ona će se završiti zbog toga što ćete vi saznati da vas je vaš partner u prošlosti mnogo puta izdao.

Vi ćete uskoro saznati za brojne loše postupke vaše voljene osobe i vi ćete shvatiti da ste u vezi sa osobom koju zapravo uopšte ne poznajete. Isto tako će vama teško pasti to što se vaš partner neće uopšte truditi kako bi vam se iskupio za tugu koju vam je naneo.

Nažalost, vas uskoro očekuje ljubavni kraj. Vi ćete morati da odete od osobe koju mnogo volite.

Stranice: 1 2