Do kraja godine slede velike promene nekim znacima hoproskopa !

Do kraja godine slede velike promene nekim znacima hoproskopa !

26. Novembra 2022 0 By Luca

   BIK

Do kraja godine vas ocekuje :

Vi niste svesni koliko niste fer prema jednoj vodoliji. To je ono sto moramo da kazemo. Mnogo vas voli a vi iz dana u dan unistavate i kvarite taj odnos. Doci ce do toga da ona ode iz vaseg zivota a vi cete tek tada shvatiti koliko ste  zapravo pogresili sto niste umeli da je cuvate. To ce biti  najveca greska  koju ste uradili u zivotu ali i ona koja ce vas nauciti sta je ono treba da radite.  Dakle, moguce je da cete na najbolniji nacin shvatiti da ste pogresili.

Kada osoba koja sve za vas cini ode od vas onda  cete shvatiti koliko ste bili voljeni. Ali tada ce kasno biti za kajanje. Neka vam ovaj tekst bude  neka vrsta upozorenja  da  shvatite gde  gresite,kako bi ste mogli da ispravite  i da sacuvate ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   LAV

Do kraja godine vas ocekuje :

Vi ne znate da cuvate ono sto imate. Do kraja godine ce doci do toga da od vas ode neko do koga vam je jako stalo. Ali moramo da naglasimo da cete sami biti krivi. Vi ste bili voljeni, imali ste nekoga ko je za vas sve ucinio a tu osobu niste znali da cenite. Vama sledi promena jer cete ostati bez nekoga kome ste bili na prvom mestu. Kajanje ce svakako biti ono sto ce uslediti u vasem zivotu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce da se promeni ukoliko vi na vreme shvatite gde gresite. Mislite o tome.  Nekada morate da zaboravite i na svoj ponos. Da pristanete na tudje kompromise.

Stranice: 1 2