Danas je magicni 12.12:Evo sta ovaj datum donosi tvom znaku zodijaka!

Danas je magicni 12.12:Evo sta ovaj datum donosi tvom znaku zodijaka!

11. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovaj ponedeljak biti  nova sansa za ljubav. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Bitno je da jednoj osobi kazete ono sto mislite,  da ne krijete svoje emocije. Sada ni u kom slucaju nije vreme da mislite  na ponos.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj datum vama bas i nece pogodovati. Doci ce do toga da saznate da vas je neko kome verujete slagao. Vase srce ce nazalost biti slomljeno u danu koji je pred nama i vi nista ne mozete da uradite kako bi ste to promenili.

 

STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Ovaj dan donosi  osecaj tuge i samoce.  Ako ste slobodni bice vam jako tesko jer cete misliti da svi imaju srecu i ljubav,osim vas. Ali, polako, znajte da ce vasa srodna dusa doci brze nego sto mislite. I to je najvaznije od svega.

 

 JARAC

Konacno ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Konacno ce vam biti jasno da je ta osoba zasluzila da joj date priliku. Samo je bitno da pazite kome verujete i da se ponasate u skladu sa tim. Neko vam je iskreno vazan i bitan.

 

 VODOLIJA

Ovaj datum ce vama biti magican. To je ono sto moramo da kazemo. Dolazi do toga da vam neko na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ako postoji neko o kome mislite, sada je pravo vreme da mu to i kazete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Moramo biti iskreni prema vama. Ovaj datum vam bas i nece doneti ono sto zelite. Nemojte donositi nagle odluke. Nista nije onako kako bi ste vi zeleli, ali je vazno da znate da sve bude i prodje. Slede bolji dani.

Stranice: 1 2