Dnevni horoskop za cetvrtak,29.decembar:Dosao je kraj godine i evo kome donosi srecu…

Dnevni horoskop za cetvrtak,29.decembar:Dosao je kraj godine i evo kome donosi srecu…

28. Decembra 2022 0 By Dejana

 Pred nama je jos jedan cetvrtak,ovog  puta zadnji u ovoj godini.

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj cetvrtak moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sreca biti na vasoj strani. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je konacno dosao do svog cilja i dobio ono sto je zeleo. Nekome slede iznenadjenja.

 

 BIK

Vrlo je bitno da kazemo da su pred vama dani za promene. Dani kada ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo vaseg truda je moguce da ce doci do ostvarenja ljubavne zelje.

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da je spreman na mnogo toga ne bi li vas osvojio i usrecio. Sve ostalo zavisi od vas i od toga sta je ono sto vi licno zelite.

 

 RAK

Moramo da kazemo da ce ovo biti dani za ljubav. Da su tek pred vama trenuci kada ce iznenadjenja biti moguca. Samo ni u kom slucaju nemojte odustajati od onog sto zelite i idite ka svom cilju.

 

LAV

Vrlo je bitno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje, i vi cete tek moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da su pred vama dani za romansu. Dani za ljubav. Dani za srecu. Vi ste neko kome ovaj cetvrtak moze da donese novi pocetak i ostvarenje jedne zaista velike zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2