Dnevni horoskop za cetvrtak,29.decembar:Dosao je kraj godine i evo kome donosi srecu…

Dnevni horoskop za cetvrtak,29.decembar:Dosao je kraj godine i evo kome donosi srecu…

28. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece, ovaj cetvrtak bi mogao doneti ostvarenje jedne vase velike zelje.

 

 SKORPIJA

Konacno vam se ostvarilo ono sto ste dugo cekali. Ali,sada ste tek zbunjeni. Vi na svom primeru shvatate znacenje one izreke da treba da pazimo sta zelimo jer moze to i da nam se ostvari.

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste vi neko ko zna sta hoce. Neko ko je spreman da se nadje u nevolji, neko ko je spreman da bude oslonac i podrska onima koje voli. Ovaj cetvrtak ce biti zanimljiv.

 

 JARAC

Moramo da budemo iskreni i da kazemo da je izvesno da postoji neko ko vas voli. Neko kome ste jako vazni i ko je spreman da vam to dokaze na delu. Ovaj cetvrtak ce proci u  znaku vase srece.

 

VODOLIJA

Morate da imate na umu da je zivot samo jedan i da naucite da u njemu uzivate na pravi nacin. Ako postoji neko o kome mastate onda znajte da je sada pravo vreme da vam se desi ljubav. Pravo vreme za srecu i za radost.

 

 RIBE

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je cinjenica da postoji neko ko vas voli. I da bi ste svakako toj osobi trebalo da date sansu. Ukoliko ste sada slobodni znajte da je vasa sreca sada na korak od vas.

Stranice: 1 2