Dnevni ljubavni horoskop za 29.decembar:Ako ste rodjeni u ovom znaku,spremite se…

Dnevni ljubavni horoskop za 29.decembar:Ako ste rodjeni u ovom znaku,spremite se…

28. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je bitno da kazemo da ce  ovaj dan doneti dilemu. Moguce je da ce uslediti poziv od osobe iz proslosti. Ni u kom slucaju ne treba da se vracate na stare staze niti da o tome razmisljate. Cuda tek mogu da uslede.

SKORPIJA

Horoskop za vas nosi poruku da sebe stavite na prvo mesto. Vi ste  znak koji je bio spreman da se bori za ono sto zeli. Znak koji je uvek bio i vazio za nekoga ko je jak i odlucan. Sada je bitno da pokusate da ucinite nesto za sebe.

 

 STRELAC

Ovaj dan vama nece doneti promene na polju emocija. To ne znaci da treba da ocajavate vec da prosto uzivate u onome sto vec imate. Svakako da vam moze biti lepo cak i ako ste sami, to je ono sto moramo da naglasimo.

 

 JARAC

Emocije su vam na prvom mestu. Postoji neko ko vas voli iznad svega i ko je spreman da vam na delu dokaze da je istina sve ono sto vam prica. Cini se da je doslo vreme za ostvarenje vasih velikih zelja.

 

 VODOLIJA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da dolaze dani za romansu. Dani za ljubav.  Samo polako, imajte na umu da bas nista nece biti nemoguce u danu koji je pred nama.

 

 RIBE

Horoskop za vas nosi poruku da je doslo vreme da mislite na sebe. Da za promenu budete sebicni. Dugo ste mislili na druge, pocnite konacno da se fokusirate na sebe i na svoje zelje. Imate prava na to.

Stranice: 1 2