Volim te,ali takvi kao ti se ne popravljaju,vec se ostavljaju…

Volim te,ali takvi kao ti se ne popravljaju,vec se ostavljaju…

8. Januara 2023 0 By Dejana

Svaki put kada bi pogazio svoju rec, moja se ljubav smanjivala.Svaki put kada bi me slagao, makar ta laz bila mala, i cinila se nebitnom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada  razmislim o svemu shvatim da je tih lazi bilo toliko mnogo da ja prosto ne znam kako sam uopste opstala sa tobom toliko dugo. Valjda sam te volela, valjda je to tvoje volim te bilo ono sto me drzi, sto me iznova i iznova tebi vraca. Ali, sada je stvarno kraj i znam da ne verujes u to. Ti si navikao da ti se prasta, ti si navikao da su ti uvek svi tu, da ti svi cine. Sada je stvarno kraj i imaj na umu da mi ne pada na pamet da razmisljam o tome da ti dam jos jednu sansu.

Tvoje volim te ovog puta ne vazi. Mene se tvoje volim te ovog puta ne tice. Konacno,srecna. Srecna daleko od lazi i od obecanja i od dilema. Zivela sam za tvoje volim te i zivela za onaj dan kada ces postati muskarac. Zvanicno muskarac, a ne samo bice koje nosi musko ime. Nije dovoljno biti musko da bi bio muskarac.

Konacno sam spremna da krenem dalje i ja zelim nekoga ko ce me voleti svim srcem. Nekoga kome cu biti verna. Kao tebi. Nekoga ko ce umeti da me ceni, voli,  da mi bude sve ono sto zelim i zasluzujem.

Ti si neko ko je  bio i ostao samo musko koje mari za sebe.A  ova je zena konacno resila da ucini nesto lepo… Da meni bude dobro…

Stranice: 1 2