Stara ljubav se vraca u zivot ovih znakova,i ponovo ce im slomiti srce!

Stara ljubav se vraca u zivot ovih znakova,i ponovo ce im slomiti srce!

13. Februara 2023 0 By Dejana

VODOLIJA

Vi ste neko ko mora proslost da ostavi iza sebe. To je jako vazno da kazemo. Neko ste ko je prosao mnogo toga i ko je mnogo patio zbog ljubavi ali sada su pred vama dani kada ce sve to proci.No,ako dozvolite da se stara ljubav vrati u vas  zivot onda morate imati na umu da ce doci do tog da vas povredi ponovo i ponovo.Ona nije neko kome treba da verujete niti neko  ko zasluzuje vasu ljubav, a ponajmanje jos jednu sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada dodje do toga da vas pozove,samo krenite dalje. Recite joj da niste zainteresovani i da to jednostavno ne zelite.  Da ste joj dali ljubav i paznju a da ona nije umela ni znala da cuva ono sto je sa vama imala. Samo nemojte gledati u proslost i imajte na umu da se tamo bas nista nije promenilo!

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da ono sto je proslo,treba proslost i da ostane.To je ono sto je vrlo vazno.

U danima koji su pred nama vi ste znak kojeg ce neko iz proslosti moliti za oprostaj. Nikako toj osobi ne treba da date jos jednu sansu, cak ni u slucaju da je volite toliko da vam deluje da vas  zivot bez nje nece imati smisla.

Vi ste znak koji je jednom imao slomljeno srce zato sto je svim srcem voleo  nekoga ko nikad nije umeo i znao da vam vrati istom merom.

Sada vam samo ostaje da krenete dalje, da se oporavite, da nadjete  nekoga ko ce biti dostojan vas i vase ljubavi. Mozda cete morati dugo da cekate na to da u vas  zivot udje prava ljubav…  Ali uvek imajte na umu da ce to cekanje da se isplati.

Jednom ce sva vasa tuga proci, a da bi dosla sreca morate da ono sto ne valja ostavite u proslosti…  Da ostavite iza vas one koji ne znaju da vas usrece.

Stranice: 1 2