Nije vredan nijedne tvoje suze,dokazi mu da si jaca od svega!

Nije vredan nijedne tvoje suze,dokazi mu da si jaca od svega!

21. Februara 2023 0 By Dejana

 Moras da imas na umu da si zena koja vredi.  Da si zena koja ima stav,i da si takva kakva jesi posebna…

 

Nije vredan tvoje suze ni tvog bola, ni tvoje ljubavi. Nije vredan cak ni da pogledas, kamoli da ga zavolis,kamoli da mu se predas. On je bio i ostao samo jedan pogresan muskarac u tvom zivotu i imaj na umu da zaista moras da krenes dalje kako bi mogla da budes srecna.

Da je vreme da okrenes ledja svojoj proslosti ako zelis dati buducnost bude lepa.   Da je vreme da se fokusiras na sebe umesto sto cekas da se on promeni koji nikada nije i nikada i nece.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

On nije vredan nijedne tvoje suze i vreme je da se pomiris sa tim.  Da je doslo vreme da krenes dalje i da zaboravis sve sto je bilo.  Samo ako odlucis da njega zaboravis samo u tom slucaju mozes da kazes da si srecna i da ti je usledio jedan novi pocetak.

Nije on vredan nicega sto si  uradila za njega i nikada nece ni biti.  Vredis mnogo i vreme je da krenes dalje i da zaboravis onog ko ti je oduvek donosio samo bol.  Dala si mu sve sto si imala i bilo mu je palo. Dala si mu dusu na tacni i zeleo je da se igra sa tobom…  Nije on vredan toga. Ni ljubavi ni ponosa,ni  svih sansi koje si mu dala a koje nije zasluzio.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2