Zena koja se zove Zorica:Njeno drugo ime je ljubav,ali joj je naglasen i ponos!

Zena koja se zove Zorica:Njeno drugo ime je ljubav,ali joj je naglasen i ponos!

21. Februara 2023 0 By Dejana

 Zena Zorica je pre svega dama koja zna sta hoce.

Vazno je da kazemo da zena koja nosi ime Zorica vazi za zenu koja ce uvek biti tu za one koje voli. Mora se priznati da je ova zena cesto andjeo cuvar na zemlji.

Ona ima petlju da kaze ono sto misli i svakako da je po tome vise nego poznata. Ona zato zasluzuje postovanje.  Naci ce nacina da vam dokaze i pokaze na delu svoju ljubav…  Ali ono sto je cinjenica jeste da ni u kom slucaju nece odustati od onog sto zeli i naumi.

Vazno je da znate da zena koja se zove Zorica ima zelju da od svog  zivota nesto napravi.  Da ovo nikako nije jedna od onih dama koje ce dozvoliti sebi da bude samo domacica.  Ni joj zivot prolazi u cekanju.

Ovo je zena koja je stvorena da se bori za ono sto zeli. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Dace vam sve sto ima. Uvek ce i na svaki moguci nacin da se bori da usreci one koje voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali mora se reci da je ovo zena koja zna sta hoce od zivota i koja itekako ume da se bori za ono sto zeli. Onoliko koliko vam da toliko ce zeleti od vas i da dobije i to je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da ce ova zena uvek i na svaki moguci nacin nastojati da se izbori za ono sto zeli.  Ali ono sto je najvaznije kada je ona u pitanju je ta njena zelja da usreci one koje voli i to je ono sto moramo reci.No, bas zato sto zna koliko vredi moramo se priznati da je i neko ko ce umeti da ide ka svom cilju uvek i u svakom slucaju.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2