Nije vredan nijedne tvoje suze,dokazi mu da si jaca od svega!

Nije vredan nijedne tvoje suze,dokazi mu da si jaca od svega!

21. Februara 2023 0 By Dejana

Prestani vec jednom da lijes suze, prestani vec jednom da se boris za onog ko nikada nije umeo da se bori za tebe.  Ko je oduvek bio samo jos jedna  pogresna odluka i pogresan izbor i nista vise od toga.

Ti si zena koja previse vredi i ti si zena koja ce tek u danima koji slede shvatiti… Da si gubila vreme na njega, da si svoju ljubav dala nekome ko nikad nije i nece biti vredan tvojih emocija, tvoje ljubavi ni bilo cega drugog….

Nemoj da places zbog nekoga ko nikada nece moci da te voli svim  srcem i ko  je bez srca rodjen.Nema u njemu ni grama ljubavi, nema u njemu nista lepo i to moras da imas na umu…  Da si zena koja mora da zaboravi i da si zena koja mora da krene dalje jer jedino tada mozes da kazes da si srecna.

Nemoj da places  i oceujes da se promeni neko ko nikada nije ni pomislio na to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nije on vredan nicega osim  toga da mu okrenes ledja i da odes sto dalje od njega koji ti uskracuje pravo na srecu. Obrisi  te suze i kreni dalje i nemoj nikada i nemoj nikome da dozvolis da ti prica kako ces da zivis.Imaj na umu da je zivot samo jedan,a da si ti previse  vremena izgubila dok si se nadala da ce on da shvati koliko ti vredis…

Nije on vredan nicega, i imaj to na umu.  Tek ces moci da kazes da su dosli bolji dani. Tek ces moci da kazes da ti je krenulo na svim poljima.. Tek te cekaju lepi  trenuci…

Stranice: 1 2