Zena koja se zove Zorica:Njeno drugo ime je ljubav,ali joj je naglasen i ponos!

Zena koja se zove Zorica:Njeno drugo ime je ljubav,ali joj je naglasen i ponos!

21. Februara 2023 0 By Dejana

Ona ume da prasta i da tolerise ali ono sto moramo da kazemo jeste da joj nikada nece pasti na pamet da predje  preko  izdaje. Ona itekako zna da je ljudski i prastati  i gresiti…  Ali ono sto je jasno jeste da je ovo zena koja zna kada je vreme da ode.

Samo nemojte  nikada  zaboraviti da je ovo zena koja ima stav i koja ce imati petlju da kaze ono sto misli..  Takodje, ovo je  neko ko od vas uvek i u svakom slucaju ocekuje istinu.  Dace vam sve sto ima i uvek ce biti pravi prijatelj. Ali isto to ocekuje i od vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Imati ovakvu zenu za prijatelja znaci imati nekoga ko ce biti spreman da vam bude oslonac,podrska,rame za plakanje i jos mnogo toga.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo za kraj jeste da nema nimalo sumnje da je ovo zena koja je spremna da ide ka svom cilju… Uvek i u svakom slucaju ali nikada ne igra prljavo….Ona nije od onih ljudi koji ce ikada graditi svoju srecu na tudjim suzama. To je ono sto moramo da kazemo.  Cinjenica je da je posebna po tome sto je zena koja je mnogima za primer.

Stranice: 1 2