Dnevni horoskop za 1. mart:Sreda, pocetak novog meseca i nova sreca za nekoga…

Dnevni horoskop za 1. mart:Sreda, pocetak novog meseca i nova sreca za nekoga…

28. Februara 2023 0 By Dejana

 Jos jedna sreda je pred nama. Nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan kada ce jedan zodijak moci da kaze da je dosao do svog cilja.

 

 OVAN

Kada je u pitanju sreda koja je pred nama nema nimalo sumnje da ce jedan zodijak dobiti sve ono sto zeli. Taj neko ste vi jer ce vama ovaj dan  doneti ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza ce doci do promene na bolje.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo moguce da su pred vama dani za romansu i da nema nimalo sumnje da cete iskreno uzivati u danima koji slede.  Vama ce ova sreda biti dan kada ce vam se ostvariti najveca zelja i kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

 

 BLIZANCI

Treba da slusate svoje srce i da se ponasate u skladu sa onim sto vam ono kaze.  Nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto zelite jer ne cinite nista lose. Neki ljudi pokusavaju da se mesaju u vas zivot, ne smete im to dozvoliti.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece sve moze da dodje na svoje a vama da usledi jedan novi pocetak. Nemojte odustajati od onog sto zelite.

 

 LAV

Konacno, bice ovo dan kada cete doci do svog cilja. Kada cete saznati da vas neko voli, neko  ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Svakako da ta osoba zasluzuje da zna na cemu je sa vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan kada ce cuda biti moguca.  Jednostavno je sve moguce za vas i vi cete tek moci  da kazete da vam je krenulo na bolje. Razmislite o tome sta je ono sto zelite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2