Dokaz da karma nikome ne ostaje duzna:Neka ovi znaci budu spremni na sve!

Dokaz da karma nikome ne ostaje duzna:Neka ovi znaci budu spremni na sve!

28. Februara 2023 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovi znaci moci da kazu da su dobili ono sto zasluzuju!

 

 

 LAV

Karma ne ostaje duzna nikome,pa nece ni vama. Vama sledi veliko kajanje. Konacno ce doci do toga da se uverite u to da ste napravili jednu veliku gresku. Vi ste znak koji je bio iskreno voljen. Mozemo cak da kazemo da je retko ko imao srecu kao vi da vas neko toliko iskreno voli. Ali, vama je bilo malo… Dozvolili ste sebi da izgubite nekoga kome ste bili na prvom mestu. Slomili ste srce toj osobi.

No, sada sve dolazi na svoje kada je ona u pitanju. Samo je pitanje dana kada cete saznati da je ta osoba krenula dalje. Da je ona pronasla nekoga ko ce je voleti svim srcem. Da je ona prosto sada srecna, i da je samo na vama da se kajete jer  ne mozete nista drugo da uradite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bice vam jako tesko kada saznate da je ta osoba pronasla nekoga ko ce je voleti svim srcem. Nekoga kraj koga je srecna. Vi ste u dubini svoje duse uvek mislili da ce ona vecito da vas ceka ali niste bili u pravu. Ona je jednostavno pronasla nekoga ko ce je voleti na nacin na koji vi niste nikada ranije. I izvesno je da cete pozeleti da vratite vreme ali uvek imajte na umu da se vreme ne vraca. Kada ne znamo da cuvamo ono sto imamo, pre ili kasnije dodje neko ko zna bolje od nas.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2