Slomljeno srce zbog izdaje onog koga volis:Onaj ko nije doziveo ne zna kako boli!

Slomljeno srce zbog izdaje onog koga volis:Onaj ko nije doziveo ne zna kako boli!

28. Februara 2023 0 By Dejana

Ne, vise se ne plasim da ce neko da me izda ponovo i da cu ponovo da prodjem kroz isto. Vise se ne plasim jer sam naucila da cenim ono sto imam, a to sam ja sama. Da cenim sebe, svoj zivot, da sebe i svoje zelje stavim na prvo mesto.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ja sam sada zena koja je shvatila koliko vredi,a  kada dodje do toga da shvatis koliko vredis onda je sve lakse. Onda znas da ces imati snage da odes ako ti nije lepo. Onda si dovoljno pametan i zreo da okrenes svoja ledja onima koji nisu bili fer prema tebi.

Znam kako je posle izdaje, i znam da vise sebi nikada necu dozvoliti da budem na dnu. Bila sam kada me je slomio i izdao i povredio onaj koga sam volela najvise na svetu. Ali, proslo me je.

Ja sam sada zena koja ponovo ima osmeh na licu, i zena koja je toliko zeljna ljubavi. Prosla sam svasta i istina je da sam prolila more suza. Ali, neka… Te suze su od mene napravile ovo sto sam sada. I nikome vise i nikada vise necu dozvoliti da me slomi, i nikada vise sebi necu da dozvolim da mi neko prica kako cu ziveti i koga cu voleti. Suze koje sam prolila… Vratice se jednom onome ko je kriv za njih. I njega ce boleti mnogo vise – jer karma nikome duzna ne ostaje.

Stranice: 1 2