Dnevni horoskop za 2.mart:Evo kome ce cetvrtak biti vrlo zanimljiv!

Dnevni horoskop za 2.mart:Evo kome ce cetvrtak biti vrlo zanimljiv!

1. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu.Vrlo je vazno da kazemo da treba da slusate glas svog srca.  U danima koji su pred nama neko  bi mogao da sazna nesto vazno i veliko. Razmislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno vam dolaze dani za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo.  Dolaze vam dani kada cete saznati da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Razmislite sta je ono sto zapravo zelite.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce vama ovaj cetvrtak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Vama ovo nece biti dan za ljubav ali kada je u pitanju posao, moramo da kazemo da su cuda moguca… Fokusirajte se na karijeru.

 

JARAC

Cetvrtak koji je pred nama ce biti prilika da se uverite u neciju ljubav. Moguce je da cete saznati da neko iz vase proslosti zeli jos jednu sansu sa vama. Da li cete je i dati, to je samo na vama.

 

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da vama ovaj cetvrtak bas i nece doneti ono sto zelite. Razmislite sta je ono sto vam je zapravo potrebno… Cini se da ocekujete previse a da ne znate da uzivate u onome sto imate.

 

 RIBE

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vi iskreno zelite da vam krene na bolje i da konacno pronadjete nekoga na koga mozete da se oslonite. Razmislite o tome, postoji neko ko vas voli i na koga mozete da racunate…

Stranice: 1 2