Dnevni ljubavni horoskop za 2.mart:Cetvrtak za ljubav i pomirenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 2.mart:Cetvrtak za ljubav i pomirenje!

1. Marta 2023 0 By Dejana

 Vrlo je vazno da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovaj cetvrtak biti veoma zanimljiv…

 

 OVAN

Cetvrtak ce biti dan kada treba da razmislite o svemu. Cini se da ste sada u dilemi jer jedno zeli vase srce,a vase razum nesto drugo.  Vreme je da donesete odluku i da se zapitate sta zelite.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da idete ka svom cilju. Dolaze vam dani kada cete moci da kazete da ste konacno dobili ono sto zeli… Konacno,sreca kuca na vasa vrata.

 

 BLIZANCI

Ovaj cetvrtak nece doneti ono sto vi zelite i moguce je da cete se u danu koji sledi razocarati. Postoji neko na koga mozete da se oslonite, ali isto tako i neko u vasoj neposrednoj blizini ko ima velike tajne…

 

 RAK

Ljubav ce vam biti na prvom mestu u danu koji je pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o tome i nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto naumite.  Vazno je da znate sta je ono sto vam tacno treba.

 

 LAV

Moramo da naglasimo da vama sledi dan za ljubav. Vama ce ovaj cetvrtak doneti ostvarenje necega na sta ste jako dugo cekali. Vazno je da znate da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Morate o svemu da razmislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Sjajno ste raspolozeni, to je ono sto moramo reci, i svakako da ste vi to i zasluzili. Vama ce ovaj cetvrtak doneti ostvarenje jedne velike zelje i cini se da vam sledi jedan novi pocetak. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2