Dnevni ljubavni horoskop za 2.mart:Cetvrtak za ljubav i pomirenje!

Dnevni ljubavni horoskop za 2.mart:Cetvrtak za ljubav i pomirenje!

1. März 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ovo ce biti dani kada ce ljubav da pobedi. Ako postoji neko iz vase proslosti o kome mastate i koga zelite da vratite u svoj zivot… Onda znajte da ce ovaj dan doneti ostvarenje vase zelje i jos jedan novi pocetak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Danas cete biti fokusirani na karijeru,ali ako ste u vezi vreme je da se zapitate da li ste okrenuli ledja voljenoj osobi. Cini se da ne umete da uzivate u svemu sto imate, i da ste neke drage ljude zapostavili.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da  znate jeste da vam ovaj dan nece doneti ono sto zelite. Bilo bi dobro da smanjite svoja ocekivanja jer se cini da ste sada u fazi zivota kada ocekujete previse. Vreme je da razmislite dobro.

 JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. U danu koji je pred nama je moguce da cete saznati da vas neko voli. Dakle itekako je u pitanju osoba koja je zasluzila da joj date priliku. Cuda su moguca i u to nema nimalo sumnje.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za romansu.Ako ce neko moci da kaze da mu je ovaj cetvrtak doneo srecu onda ste to vi. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto zelite, jer treba srce da vas vodi i u tome nema nista lose.

 

 RIBE

Konacno ce vama ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sledi vam mogucnost da se uverite u to da vas neko voli. Sledi cetvrtak za ljubav i dan kada ce jedan znak saznati ko je spreman da vam bude podrska u svemu…

Seiten: 1 2